I'm a Foodie

 

w logo IamaFoodie

Wat is I'm a Foodie?

I'm a Foodie bestaat uit een team van diëtisten, voedings- en gezondheidswetenschappers en analyseert alle trends en hypes op kritische wijze en vertaalt ze naar haalbare adviezen en recepten.
Het staat net als Dieet Compleet voor gezond, duurzaam, vers (zonder pakjes en zakjes) en zelf koken. De onderwerpen zijn alledaags, evidence based én direct praktisch toepasbaar in je eigen situatie.
I’m a Foodie is onafhankelijk en heeft geen banden met de voedingsindustrie.

I'm a Foodie doet veel; blogs, reviews, recepten, een instagram cursus maaltijdplannen, publiceert blogs, reviews en recepten. Zij verkopen vitamines en granola. Ieder jaar publiceren zij een nieuw boek.
Via Dieet Compleet kunt u al deze artikelen bestellen of u inschrijven voor een activiteit. Klik hier voor het overzicht in de I'm a Foodie shop.

w expert

Eet als een expert

Hierin bespreken we voedselhypes en scheiden wij zin en onzin. We leggen uit welke voeding gezond is en waarom. En we laten zien hoe je dat in de praktijk brengt. Met lekkere ideeën voor ontbijt tot diner en handige weekschema’s.
Prijs € 20,99

w expert

Eet als een atleet

Met de juiste voeding kun je beter presteren, hongerklop voorkomen en sneller herstellen na een training of wedstrijd.
Wij scheiden de zin van onzin en vertalen op een toegankelijke manier de wetenschap naar de praktijk, inclusief heerlijke sportrecepten én handige voorbeelddagmenu’s.
Prijs € 24,50

w expert

Eet als een atleet
Hardloop editie

Ontdek in deze hardloop editie van ‘Eet als een atleet’ welke vijf direct toepasbare stappen jij kunt zetten om jouw hardloopdoelen te behalen. Of je nu net begint met hardlopen of dat je een getrainde marathonloper bent, het maakt niet uit.
Pre order, levering eind november 2020.
Prijs € 17,99  

w expert

Eet als expert Party Time

Dit boek bevat de favoriete party recepten van I'm a Foodie en onze collega diëtisten uit Nederland en België, in de thema’s Plant Based, Easy Peasy, 1001 Nacht en All Day Brunch.
Alle recepten voldoen aan de Richtlijnen goede voeding. Je hoeft dus niet te wachten tot een feestje, je kunt er iedere dag van genieten!
Ook verkrijgbaar als E-book.
Prijs € 14,99

w expert

Zwanger!

In dit boek geven we wetenschappelijke onderbouwde informatie en praktische tips aan vrouwen die zwanger willen worden én zijn over welke voeding het beste is voor moeder en kind.
Met 60 recepten: gezonde recepten om voldoende vis, ijzer, en vezels binnen te krijgen. Heerlijke alternatieven voor alcoholische drankjes en ongezonde cravings. Plus maaltijd-prep voor na de bevalling!
Prijs € 24,50

w kalium

Kalium & zout

Een praktisch boek over gezond èn lekker eten met aandacht voor kalium en zout. Het boek geeft up-to-date informatie en bevat 24 recepten voor gerechten die met óf zonder kaliummedicatie gemaakt kunnen worden. Met veel foto’s, om kalium ‘in beeld’ te brengen.
Prijs € 15,00

 

 

Contactgegevens


Telefoon:

0229 - 295 528


E-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Postadres

Postbus 2113
1620 EC Hoorn


Fax:

0229 - 296 232

I'm a Foodie

w logo IamaFoodieEr wordt zoveel gezegd en geschreven over eten, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet.
Gelukkig is er dan I'm a Foodie: hét online platform over voeding met een onderbouwd tegengeluid op alle onjuiste informatie op internet en etiketten.
En wij van Dieet Compleet zijn fan!

Lees verder

Nieuws

Corona

Dieet Compleet is open. Uiteraard volgen wij de richtlijnen vanuit het kabinet en het RIVM. 
Lees hier de maatregelen die wij als Dieet Compleet nemen.


Algemeen

Meer nieuws leest u op onze Facebookpagina:
fb

Locaties

Spreekuur locaties

 

locaties

Aangesloten bij:

Dieet Compleet is aangesloten bij vele organisaties.

 

Meer info