Contact

 

 
Postadres:

Postbus 2113
1620 EC Hoorn

 

Bezoekadres:

Nieuwe Steen 3
1625 HV Hoorn
Routebeschrijving

Tel: 0229 – 295 528
E-mail: info@dieetcompleet.nl
Fax: 0229 – 296 232

 

 

Voor het maken van afspraken, het aanvragen van een huisbezoek, het telefonisch spreekuur of andere vragen, kunt u contact ons bellen, e-mailen, faxen of u kunt onderstaand contactformulier invullen.

Indien u verhinderd bent om op afgesproken datum en tijdstip aanwezig te zijn, dient u de diëtist hiervan minimaal 24 uur van tevoren op de hoogte te stellen.
Het afzeggen van een afspraak dient persoonlijk of via de telefoon, eventueel ingesproken op het antwoordapparaat, via de e-mail of via onderstaand contactformulier te worden gedaan. Afspraken die niet minimaal 24 uur van tevoren zijn afgezegd worden in rekening gebracht. Voor ziekte wordt geen uitzondering gemaakt.

 

 
Contactformulier

  Contactgegevens

  Telefoon:

  0229 - 295 528


  E-mail

  info@dieetcompleet.nl


  Postadres

  Nieuwe Steen 3
  1625 HV Hoorn

  Nieuws
  GLI leefstijlcoaching start!

  Wil je starten met de GLI (Gecombineerde Leefstijl Interventie)? Meld je snel nu aan voor Slimmer, welke in februari 2024 start in Blokker!

  Lees meer!


  Samenwerking

  Dieet Compleet is een samenwerking aangegaan om de zorg rondom de patiënt met kanker en de (long) covid patiënt (CoFit) zo optimaal mogelijk te maken in West Friesland.

  Lees meer!


  Kids Fit

  Kids Fit is een nieuw programma voor kinderen met overgewicht. Samen met een kinderfysiotherapeut en Dieet Compleet naar een gezond gewicht!

  Lees meer!


  Algemeen

  Meer nieuws leest u op onze Facebookpagina:
  fb

  Locaties
  Spreekuur locaties

   

  locaties

  Aangesloten bij

  Dieet Compleet is aangesloten bij vele organisaties.

   

  Meer info