Kids Fit

 

Wat is Kids Fit?

Kids Fit is een gezamenlijk programma voor kinderen met overgewicht. Samen met de diëtist, de kinderfysiotherapeut en zo nodig de kinderpsycholoog, werken we naar een gezonder gewicht.

Voor wie is Kids Fit?

Kids Fit is geschikt voor alle stoere en minder stoere kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 15 jaar met overgewicht. Dit toffe programma wordt aangeboden in Medemblik bij Gezond Medemblik.

Doel van het programma

Het doel van dit programma is om het kind op een leuke en aantrekkelijke manier te begeleiden naar een gezonder gewicht en uiteindelijk kan doorstromen naar een reguliere sport.

Werkwijze

Na aanmelding vindt er een intake plaats bij zowel de kinderfysiotherapeut als diëtist. De kinderfysiotherapeut kijkt hier naar de beweegmogelijkheden voor het kind en zal hierna wekelijks in groepsverband met het kind trainen.
De diëtist gaat samen met u en het kind aan de slag met het voedingspatroon en volgt uw kind met regelmaat op. Zonodig kan een kinderpsycholoog worden betrokken voor een optimale begeleiding.

Wanneer en waar

De Kids Fit trainingen met de kinderfysiotherapeut worden gegeven op de maandag- en donderdagmiddag van 15.30 uur tot 16.30 uur en van 16.30 uur tot 17.30 uur aan de Breek 18 in Medemblik.
De Kids Fit afspraken met de diëtist kunnen in Medemblik op dezelfde locatie op maandag- en dinsdagmiddag en verder op alle spreekuren van Dieet Compleet. Kijk voor een overzicht bij Spreekuren.

Aanmelden

Voor meer informatie of om aan te melden kunt u contact opnemen via e-mail: info@dieetcompleet.nl of te bellen naar 0229-295528 of via het Contactformulier op de Contactpagina.
 

Contactgegevens

Telefoon:

0229 - 295 528


E-mail

info@dieetcompleet.nl


Postadres

Nieuwe Steen 3
1625 HV Hoorn

Nieuws
Nieuwe groep Slimmer start!

Wil je starten met de GLI (Gecombineerde Leefstijl Interventie)? Meld je snel nu aan voor Slimmer, de kick-off vindt plaats op donderdag 13 juni bij MFC de Kreek!

Lees meer!


Samenwerking

Dieet Compleet is een samenwerking aangegaan om de zorg rondom de patiënt met kanker en de (long) covid patiënt (CoFit) zo optimaal mogelijk te maken in West Friesland.

Lees meer!


Kids Fit

Kids Fit is een nieuw programma voor kinderen met overgewicht. Samen met een kinderfysiotherapeut en Dieet Compleet naar een gezond gewicht!

Lees meer!


Algemeen

Meer nieuws leest u op onze Facebookpagina:
fb

Locaties
Spreekuur locaties

 

locaties

Aangesloten bij

Dieet Compleet is aangesloten bij vele organisaties.

 

Meer info