Werkwijze

Spreekuren

Op diverse plaatsen in de regio West-Friesland houden de diëtisten van Dieet Compleet spreekuren. Voor een overzicht van alle spreekuren, zie Spreekuren.
U kunt van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 11:30 uur en 15:00 – 16:45 uur een afspraak maken voor het dieetspreekuur, telefoonnummer 0229 – 295 528.
U kunt ook een e-mail sturen, info@dieetcompleet.nl
Indien u verhinderd bent om op afgesproken datum en tijdstip aanwezig te zijn, dient u de diëtist hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte te stellen. Afspraken die niet minimaal 24 uur van tevoren zijn afgezegd worden in rekening gebracht. Voor ziekte wordt geen uitzondering gemaakt. Afzegging dient persoonlijk of via de telefoon, eventueel ingesproken op het antwoordapparaat, via de e-mail of via het contactformulier te worden gedaan.

Huisbezoek

Als u om medische redenen niet naar het spreekuur kunt komen, dan kan de diëtist u thuis bezoeken. De diëtist zal bij u thuis de hulpvraag bespreken en een behandeling op maat geven, net zoals dat op de dieetspreekuren gebeurt. Indien nodig en mogelijk regelt de diëtist vergoeding voor dieetpreparaten bij uw zorgverzekeraar.
Voor huisbezoeken rekenen wij een toeslag bovenop de normale tarieven:
tot 10 km € 15,00
tot 25 km € 20,00
meer dan 25 km € 25,00
Voor een overzicht van alle tarieven, zie Vergoedingen
Voor het aanvragen van een huisbezoek:
Telefoon: 0229-295 528 maandag t/m vrijdag 09:00-11:30 uur en 15:00 – 16:45 uur
E-mail: info@dieetcompleet.nl
Contactformulier: klik hier

Telefonisch spreekuur

Wij zijn telefonisch bereikbaar voor vragen over uw dieet en het maken van afspraken. Telefoonnummer: 0229 – 295 528, maandag t/m vrijdag 09:00 – 11:30 en 15:00 – 16:45 uur.
U kunt dan uw vraag stellen over voeding of over uw dieet. Dit kan ook als u nog niet bekend bent bij ons.
Het telefonisch spreekuur is bedoeld voor korte vragen. Mocht u meer tijd nodig hebben voor uw probleem of als de diëtist aangeeft dat ze meer tijd voor u wil nemen omdat uw vraag niet kort te beantwoorden is, kunt u een afspraak maken op het dieetspreekuur.
Via e-mail, info@dieetcompleet.nl, of via het contactformulier kunt u ook vragen stellen over uw dieet.

Contactgegevens

Telefoon:

0229 - 295 528


E-mail

info@dieetcompleet.nl


Postadres

Nieuwe Steen 3
1625 HV Hoorn

Nieuws
Nieuwe groep Slimmer start!

Wil je starten met de GLI (Gecombineerde Leefstijl Interventie)? Meld je snel nu aan voor Slimmer, de kick-off vindt plaats op donderdag 13 juni bij MFC de Kreek!

Lees meer!


Samenwerking

Dieet Compleet is een samenwerking aangegaan om de zorg rondom de patiënt met kanker en de (long) covid patiënt (CoFit) zo optimaal mogelijk te maken in West Friesland.

Lees meer!


Kids Fit

Kids Fit is een nieuw programma voor kinderen met overgewicht. Samen met een kinderfysiotherapeut en Dieet Compleet naar een gezond gewicht!

Lees meer!


Algemeen

Meer nieuws leest u op onze Facebookpagina:
fb

Locaties
Spreekuur locaties

 

locaties

Aangesloten bij

Dieet Compleet is aangesloten bij vele organisaties.

 

Meer info